Αναθέματα, κατά των Ελλήνων

Nέο βιβλίο  (το τροποποιείτε όπως θέλετε ή προσθέτετε νέα άρθρα στην ίδια κατηγορία)

anathem2

 

 

anathem3Τα αναθέματα προέρχονται από το «ΤΡΙΩΔΙΟΝ», εκδόσεως της αποστολικής διακονίας της Εκκλησίας της Ελλάδος και περιέχονται στο «συνοδικό της Άγιας και Ζ' Οικουμενικής Συνόδου υπέρ της ορθοδοξίας». (Συνοδικόν της Όρθοδοξίας).

Παρατίθενται στην γλώσσα των κειμένων όπως είναι στο τριώδιο, επίσης στην σημερινή ομιλούμενη σε μονοτονική γραφή καθώς και στην Αγγλική.

Δεν γίνεται επί των αναθεμάτων κανένα σχόλιο. Αφήνεται ό αναγνώστης να τα διαβάσει και έτσι να μην παρασυρθεί από σχολιασμούς τρίτων.

Αθήνα 30/01/2007 Νικόλαος Γ. Τσίτσος

Για παραγγελίες επικοινωνήστε μαζί μας

Όραμα
Μετά από επιθυμία πολλών συνδημοτών μας, αποδέ- χτηκα την τιμητική πρότασή τους να ηγηθώ δημοτικού συνδυασμού ως υποψήφιος δήμαρχος Ελευσίνας-Μαγούλας στις προσεχείς δημοτικές εκλογές, δεσμευόμενος να επιδιώξω την ικανοποίηση των οραμάτων τους για την Ελευσίνα και τη Μαγούλα. 
Οι άνθρωποι που στηρίζουν και θα στηρίξουν την προσπάθειά μας προέρχονται από όλους τους πολιτικούς χώρους (όλα τα πολιτικά κόμματα). Ο συνδυασμός μας αποτελείται από δυναμικούς και ικανούς συνδημότες μας, οι οποίοι θα αγωνιστούν, για να «ανεβάσουμε» την Ελευσίνα και τη Μαγούλα.